Activiteitengids 2016-2017

De Protestantse Gemeente Wassenaar is een bruisende, inspirerende gemeente die u veel te bieden heeft. Een enthousiast team met veel vrijwilligers werkt aan de ontwikkeling en de bloei van onze kerkelijke gemeente.

Deze activiteitengids geeft informatie over de Protestantse Gemeente Wassenaar en geeft inzicht in de activiteiten die de drie wijkgemeenten van de Dorpskerk, de Kievietkerk en de Messiaskerk samen ontplooien. In deze gids staan de activiteiten die nu al bekend zijn, maar er wordt veel meer gedaan. De warmte van de kersttijd en de periode rond Pasen werkt door naar de activiteiten die lopende het jaar worden georganiseerd. Zo zijn er gesprekskringen voor verschillende doelgroepen zoals de catechisatiegroepen. Ook op muzikaal gebied zijn er vele activiteiten zoals optredens van de cantorijen en de kerkconcerten. De gemeente biedt veel voor een ieder.

Met deze gids kunt u direct aan de slag en de contactpersonen of het kerkelijk bureau benaderen voor aanvullende informatie. Ook kunt u ons vinden op internet en wel op: www.pkn-wassenaar.nl. Bezoek deze website regelmatig om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen. Zo krijgt u beter inzicht in wie we zijn, wat we zijn en vooral ook wat we samen voor elkaar kunnen zijn.

De deuren van de kerken van de Protestantse Gemeente Wassenaar staan voor u open! Wij hopen dat ons aanbod u aanspreekt. Graag heten wij u welkom in onze kerken en ontmoeten wij u bij ons werk en onze activiteiten!