Kerkblad

Voor het informatieblad gaan redactieraad en redacteuren aan de slag om voor elk nummer op hoofdlijn inhoud en thematiek te bedenken. Voor de artikelen worden schrijvers gezocht die een bijdrage willen leveren, bijvoorbeeld door een heel artikel te schrijven of door ‘inhoud’ aan te leveren die nog verder door de redactie wordt bewerkt.

Daarnaast is er ruimte voor stukken die mensen spontaan willen sturen. Mogelijk zal niet ieder stuk zonder meer geplaatst worden. Het is aan de redactie om te bepalen wat past in de ruimte (aantal woorden) en wat aansluit bij de uitgangspunten, wanneer het gaat om meer beschouwende en verdiepende artikelen. Ook bij de rubriek “Ingezonden brieven” houdt de redactie zich het recht voor bijdragen in te korten en/of te bewerken. Vanzelfsprekend wordt een veranderd concept met de auteurs besproken en pas na toestemming geplaatst.

De uitgebreide agenda met kerkdiensten, samenkomsten, muziekuitvoeringen, tentoonstellingen, lezing etc. geeft voor twee maanden een overzichtelijk beeld van alle activiteiten die mensen in beweging zetten. Op de website is vaak aanvullende informatie te vinden.

Gemeentenieuws Nieuwe Stijl nr 33
Gemeentenieuws Nieuwe Stijl nr 32