Messiaskerk

Sinds 1967 komt de wijkgemeente van de Messiaskerk bijeen in het kerkgebouw aan de Zijllaan 57.

Elke zondagmorgen viert de Messiaskerkgemeente de eredienst. Dan wordt het woord van God gelezen, verkondigd, gebeden en gezongen. Door middel van zijn woord wil God tot elk van ons spreken.

De Messiaskerkgemeente is een levendige gemeente, waarin veel activiteiten plaatsvinden op het gebied van jeugd, kringen en pastoraat.

De wijkpredikant is ds. N.K. Mos.

Ook dit seizoen willen we weer met enthousiasme samen bouwen aan de veelkleurige gemeente. Het bruist van de fantastische mogelijkheden en wij nodigen iedereen uit actief deel te nemen aan een of meerdere activiteiten. Heeft u zelf ideeën? Laat het ons weten en wellicht zijn er mensen te vinden die kunnen helpen uw idee in realiteit om te zetten.

Kerkgebouw

Liturgisch centrum