Jeugdnevendiensten

Hierbij wil ik jullie informeren over de activiteiten die wij voor de jongeren in de middelbare schoolleeftijd organiseren in het seizoen 2017/2018.

Jeugdnevendiensten (voor de middelbare scholieren)
De jeugdnevendienst start in de kerk, waar na enig moment de jongeren met de jeugdnevendienstleiding de kerk verlaten en naar het tegenover de kerk gelegen gebouwtje ‘Shalom' gaan. Daar houden zij zich bezig met een actueel onderwerp, waarbij de link wordt gelegd met een bijbels verhaal. Voor het einde van de dienst keren allen terug naar de kerk om gezamenlijk met de gemeente het einde van de dienst mee te maken.

Jongerendiensten a la ‘het Parijse model'
Dit houdt voor de jongeren uit beide kerken (vanuit de Kieviet en het Dorp) in, dat zij een week voor de gezamenlijke jongerendienst op zondagmiddag welkom zijn bij de predikant in wiens kerk de jongerendienst zal plaatsvinden. Daar wordt de komende jongerendienst met beide predikanten in een catechesemoment voorbereid. Hiermee wordt betrokkenheid van de jongeren beoogd, wat ook tot uiting mag komen binnen de jongerendienst. Deze jongerendiensten a la ‘het Parijse model' zullen afwisselend in beide kerken door het jaar heen gehouden worden.
In overleg hebben wij een jaarrooster voor jullie samengesteld, waarin de jeugdnevendiensten en de jongerendiensten a la ‘het Parijse model' afwisselend plaats zullen vinden. Voel jullie welkom bij al deze activiteiten!

.... oktober 2017 Catechese / voorbereiding bij Ds. Deodaat van der Boon thuis [16.00 uur - 17.30 uur]
29 oktober 2017 Parijse Jongerendienst

.... januari 2018 Catechese / voorbereiding bij Ds. Jilles de Klerk thuis
[16.00 uur - 17.30 uur]
28 januari 2018 Parijse Jongerendienst

.... april 2018 Catechese / voorbereiding bij Ds. Deodaat van der Boon thuis
[16.00 uur - 17.30 uur]
22 april 2018 Parijse Jongerendienst

Namens Deodaat van der Boon, Jilles de Klerk, de leiding van de jeugdnevendienst Harriet Putter en Simone Hofstra, en de jeugdouderling Rick van Keulen.

Lokatie: Dorpskerk