Kerkbrief

De mededelingen over lief en leed in de drie wijkgemeenten, geboorte- en overlijdensberichten, de doelen voor de diaconale collecte, de kortere nieuwsberichten, herinneringen aan tentoonstellingen en muziekuitvoeringen etc . krijgen een plaats in de kerkbrief.

Heeft u een bericht voor de kerkbrief: stuur het per email: kerkbrief@yahoo.com steeds vóór 18.00 uur op de donderdag voorafgaand aan de zondag.

Voor het verwerken van de berichten is er een team dat bestaat uit medewerkers van de drie wijkgemeenten. Volgens rooster haalt één van hen de post uit de e-mailbox, ordent, bewerkt en stuurt vrijdagmorgen vroeg de brief door het kerkelijk bureau, zodat deze kan worden uitgereikt met de liturgie op zondagmorgen.

De versie die u op de website aantreft bevat geen gegevens van persoonlijke aard