Messiaskerk Bazaar 2019

Bazaar Messiaskerk

De bazaar in de Messiaskerk is al meer dan 40 jaar een begrip in Wassenaar. Elk jaar staan ongeveer 100 vrijwilligers klaar om er een geslaagd evenement van te maken. In een week tijd wordt de Messiaskerk omgetoverd tot een ware antiek- en curiosamarkt, met als hoogtepunt de verkoopdag op de eerste zaterdag van oktober.

Bazaar in 2019

De Bazaar vindt dit jaar plaats op zaterdag 5 oktober, van 10.00 – 16.00 uur. De inleverdagen zijn op 1, 2 en 3 oktober, van 19.00 – 20.30 uur.

Op vrijdagavond 4 oktober, vanaf 19.30 uur, kunt u de veiling bijwonen. De stukken die geveild worden, kunt u voorafgaand aan de veiling tussen 18.30 – 19.30 uur, bekijken.

In de week voorafgaand aan de bazaar kunnen mensen goed bruikbare spullen inleveren, die tijdens de bazaar verkocht worden. De mooiste en waardevolste spullen worden vrijdagavond aangeboden via een veiling. Maar het overgrote deel wordt verkocht op zaterdag.

Alle activiteien vinden plaats in de Messiaskerk.

U kunt op de bazaar zeer uiteenlopende spullen vinden: boeken en naslagwerken, (kinder)kleding, cd’s, schoenen, tassen, zilverwerk, glaswerk, huishoudelijke artikelen, levensmiddelen, vazen, serviezen (of onderdelen daarvan), bloempotten, speelgoed, stoffen en kleden, puzzels, klein meubilair, bloemen en planten, sieraden, schilderijen, elektra, kerstartikelen, etc., etc. Daarnaast kunt u meedoen aan de loterij, wijnproeven of genieten van één (of meer dan één) van de vele versnaperingen.

Wijn in de aanbieding:

Er is ook dit jaar een prima selectie aan heerlijke wijnen. Heeft u belangstelling?  U kunt inlichtingen inwinnen bij Jolly van Hoek : tel 5110376 of per e-mail:jolly.van.hoek@planet.nl.

We bieden de volgende keuzes:

Rood:    Merlot of Cabernet-Sauvignon

Wit:       Sauvignon of Chardonnay

Het gaat dan om de merken Roche Mazet en/of Ormes de Cambras.

De prijzen zijn: € 5,00 per fles en (extra voordelig!): per doos 6 halen, 5 betalen  dus € 25,00 per doos.

Dit aanbod geldt alleen voor dozen van hetzelfde soort/merk en alleen voor vooraf bestelde wijn. Als extra service (en gemak voor onszelf) kunnen we de bestelde dozen daags voor de Bazaar bij u afleveren. Bestellingen kunnen per e-mail worden doorgegeven aan jolly.van.hoek@planet.nl

De opbrengst van de bazaar wordt ieder jaar verdeeld over een aantal goede doelen, waaronder de kerk zelf.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bazaarcommissie:

Hilde Westera                  tel. 070 889 6725/06 127 100 44

Peter van Ede                   tel. 070 514 0608

Locatie Messiaskerk:

Zijllaan 57

Wassenaar

Al deze activiteiten vinden plaats in de Messiaskerk.