Actie Kerkbalans

De actie Kerkbalans 2018 is gestart. Het motto voor de Actie Kerkbalans is dit jaar "Geef voor uw Kerk". Ook dit jaar willen wij een dringend beroep op u doen om uw bijdrage te leveren. Wij zouden het op prijs stellen indien u uw toezegging zo snel mogelijk aan het Kerkelijk Bureau wilt toesturen. Mocht u geen envelop hebben ontvangen, neemt u dan contact op met het Kerkelijk Bureau (070-5114068)

via www.skgcollect.nl/97 kunt u digitaal uw kerkelijke bijdrage 2018 toezeggen.

Onze gemeente heeft ook een eigen Kerkgeld app. De app is een aanvulling op de bestaande mogelijkheden voor het regelen van uw financiële kerkzaken. In de Kerkgeld app kunt u op een gemakkelijke manier bijvoorbeeld uw toezegging of bijdrage doen óf collectebonnen bestellen.
De app kan worden gedownload via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Na installatie koppelt u onze gemeente aan de app en bent u klaar om ‘m te gebruiken.
Als extra informatie is een korte handleiding beschikbaar.

Geplaatst op vrijdag 19 januari 2018