Expositie fotowerkgroep Silhouette: BEGIN

Expositie fotowerkgroep Silhouet: BEGIN

Wassenaar telt vele verrassingen. Een daarvan is de fotowerkgroep Silhouet.
Een bloeiende vereniging waarvan de leden zich maandelijks toeleggen op het maken van foto’s rondom een bepaald thema. Voor de expositie gedurende de Veertigdagentijd heeft de commissie Kerk en Kunst van de Messiaskerk de fotowerkgroep gevraagd om foto’s te maken die ingaan op wat in deze tijd van het jaar in de kerken aan de orde komt. Dat zijn van oudsher Bijbelverhalen over licht en donker, einde en nieuw begin, dood
en leven. Inmiddels zijn de leden enthousiast aan het fotograferen. Een van  de voorbeelden is bijgaande prachtige foto van Yolante Klinkhamer getiteld ‘Zonsopgang’. De feestelijke opening van de expositie vindt plaats op zaterdag 3 maart om 15.00 uur in de hal van de Messiaskerk. De expositie is tot Pasen op zaterdagen van 15.00 - 17.00 uur te bezoeken. Maar ook op afspraak (telefoon 889 02 67) en tijdens de openingstijden van de Messiaskerk.

Geplaatst op dinsdag 27 februari 2018