EXPOSITIE CALEIDOSCOPIA

Op zondag 20 mei zal in de Messiaskerk tijdens de Pinksterdienst de feestelijke opening plaatsvinden van de expositie van het werk van Lisette Huizenga, dat vooral bestaat uit glas in loodramen, porcelein en digitale schilderijen.

Lisette Huizenga is altijd gefascineerd geweest door de verschillende soorten ruimte waarin ons bestaan zich afspeelt en met het fenomeen ‘evolutie’ dat daar door de tijd aan wordt toegevoegd.
Haar werk zet ons in een nieuwe dimensie en sluit daarmee op een bijzondere manier aan bij wat we tijdens Pinksteren vieren: dat De Geest waait waarheen hij wil.
U wordt van harte uitgenodigd om deze dienst bij te wonen. Tijdens de dienst kunnen kinderen hun eigen porceleinen thee- of koffiemok maken met behulp van de digitale motieven van Lisette Huizenga. Aanvang van de dienst is 10:00 uur, Messiaskerk, Zijlaan 57. Na afloop van de dienst is de expositie te bezichtigen tot 15:00 uur en op afspraak. Informatie: 070-8890267. De expositie duurt tot 20 juni.

Geplaatst op zondag 13 mei 2018