Indeling wijken en secties

Er hangt in alle kerken een kaart met de indeling van de wijken en de secties, zoals die per 1 september zal gaan gelden. Op de gemeenteavond van 12 juni jl.  heeft de kerkenraad dit toegelicht. Er is die avond een overzicht van het bijbehorende stratenplan verstrekt. Deze was helaas niet helemaal correct. Hier vindt u het overzicht met de juiste indeling van de straten. De lijsten liggen ook in de kerken. U kunt die meenemen en zo bekijken bij welke sectie u in de toekomst gaat behoren. In het najaar wordt u nader geïnformeerd over de ambtsdrager en contactpersonen die aan elke sectie verbonden zullen zijn.

Geplaatst op vrijdag 22 juni 2018

Met ingang van 1 november zijn de diverse rekeningnummers van de Protestantse Gemeente te Wassenaar gewijzigd. Betalingen gedaan op de vorige rekeningnummers worden voorlopig doorgestuurd naar de nieuwe rekeningnummers.