Spetterende Sponsoravond Dorpskerk

Afgelopen zaterdag 30 juni 2018  is er, bij tropische temperaturen, een Indonesische maaltijd geweest rond de Wilhelmina beuk op het Kerkelijk Erf van de Dorpskerk.
De meer dan 200 gasten hebben genoten onder de klanken van de Kron Yong Band Dõna en de Gados.
Het idee was om een dorpsmaaltijd te organiseren waarbij alle inwoners van Wassenaar welkom waren, zoals je dat ook vaak ziet bij dorpen in Frankrijk.
Gezien de vele lovende reactie zijn wij daar kennelijk in geslaagd.
Het plan is voortgekomen uit een voorzet door Cor Taal en onder de bezielende leiding van Riet Nelisse verder uitgewerkt.
Het succes is mede te danken aan de gratis ter beschikking gestelde bloemversieringen van Louis Vollebregt van de kleine Markt en tafelbloemen van Bloemenhuis Duivenvoorden en natuurlijk ook de inzet van vele vrijwilligers.
Veel winkeliers hebben prijzen ter beschikking gesteld voor de loterij.
De opbrengst is nog niet bekend. Zij is bestemd voor de restauratie van de ramen en het schilderwerk van het orgel.
De avond werd opgeluisterd door de Ambassadeur H.E. de heer I Gusti Agung Wesaka Puja van Indonesië, samen met zijn vrouw.
Komt u eens kijken bij een dienst, op een dinsdagochtend tussen 10.30 en 12.30uur of op de open middagen op de zaterdagen in juli en augustus van 13.30-15.30uur.
Op deze dagen is er daarna een gratis promenadeconcert om 16.00 uur, waarbij een vrijwillige bijdrage natuurlijk welkom is.

Geplaatst op maandag 02 juli 2018