Collectes 14 oktober

De diaconale collecte is voor Sulawesi
De aardbevingen en tsunami op het Indonesische eiland Sulawesi hebben meer dan 1.400 mensen het leven gekost. Verwacht wordt dat het dodental de komende dagen snel zal stijgen. Lokale christelijke hulporganisaties zijn met de steun van Kerk in Actie bezig met het verlenen van de eerste noodhulp zoals water, voedsel en medicijnen. Op korte termijn is er verder behoefte aan tenten, dekens en medische hulp.

Kees de Jong die namens Kerk in Actie is uitgezonden naar Indonesië en lesgeeft op een theologische universiteit laat weten dat de kerkleiders hevig geschokt zijn: "Zojuist kwam het bericht binnen dat 160 leerlingen die aan de kust een bijbelkamp hadden in een modderstroom terecht zijn gekomen. Slechts 40 hebben dat overleefd."

Uw gebed en financiële bijdrage zijn hard nodig! Dank u wel voor uw steun!

Geef tijdens de collecte in de kerk of maak uw gift over op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie, o.v.v. noodhulp Sulawesi.

De tweede collecte is voor de uitvoering van de taken van het College van Kerkrentmeesters

De derde collecte (uitgangscollecte) is voor de wijkactiviteiten

Geplaatst op maandag 08 oktober 2018