Dickensevenement bij Dorpskerk op 18 december

Dickensevenement bij Dorpskerk op 18 december, een groots gebeuren rond Dickens’ “A Christmas Carol”. Vanaf 18:30 is er inloop van de bezoekers en vanaf 19:00 uur een stamppot buffet en erwtensoep. Een postkoets siert het kerkplein en Excelsior ondersteunt met muziek. Deodaat van der Boon leest een verkorte versie van het verhaal over Scrooge, de vrek die zichzelf beter leerde kennen. Toegang €15,= incl. eten, excl. drank. Kaarten vanaf eind volgende week te koop bij het Kerkelijk Bureau en de Kler; ook telefonisch of per e mail. Wij zoeken nog een aantal vrijwilligers. Vrijwilligers meldt u zich aan via het KB. 0705114068. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de kerk.
Zie hier de poster

Geplaatst op donderdag 06 december 2018

Met ingang van 1 november zijn de diverse rekeningnummers van de Protestantse Gemeente te Wassenaar gewijzigd. Betalingen gedaan op de vorige rekeningnummers worden voorlopig doorgestuurd naar de nieuwe rekeningnummers.