Messiaskerk 13 januari

ds. Pieter van Winden

In deze feestelijke dienst zal Luc Voorberg worden gedoopt. Luc is een blij en krachtig baby’tje. Zoon van René en Angelique, broertje van Joëlle. Heerlijk om hem te verwelkomen en hem met Gods liefde te verbinden. Hij wordt onvoorwaardelijk in Gods liefde opgenomen. Dat is ook het feest van deze zondag: Jezus zelf liet zich dopen, nog vóór hij iets van betekenis had gedaan. De onvoorwaardelijkheid van Gods liefde is in de afgelopen week verworpen. Ondertekenaars van de Nashville-verklaring roepen dat God alleen van je houdt als je hetero bent. Staat dat in de bijbel? In deze dienst lezen we in de bijbel een heel ander soort verklaring: Lucas 3:15-16 en 21-22. Ook hebben we muzikale gasten bij ons. Het is ons een eer dat Marcel Woudsma en Margreet en Bert Osinga komen om met hun zang en muziek deze dienst van een extra feestelijke tint te geven.

Geplaatst op donderdag 10 januari 2019