Lentefair in de Kievietkerk

Zaterdag 13 april was de Lentefair van 2019 in de Kievietkerk. Het goede doel was deze keer geld bijeen brengen voor hersenonderzoek van de Stichting: Sterk en Positief. (www.sterkenpositief.nl)  Reeds voor elf uur kwamen de mensen naar de kerk. Hoewel het niet echt lenteweer was, werd het binnen gezellig druk. Planten en zelf gemaakte spullen vonden al snel een nieuwe baas. Voor we er erg in hadden was het al 15.00 uur. Gezamenlijk werd er in korte tijd opgeruimd en konden we € 1000 aan het goede doel overmaken. De resterende winst wordt besteed aan de opknap van de vlaggenmast van de kerk. Verder hebben we ook nog enkele USB-sticks kunnen aanschaffen voor de bediening van de beamers. Iedereen die heeft meegeholpen om dit succes te behalen wordt zeer bedankt.

Voor foto's klik hier

Geplaatst op maandag 15 april 2019