Gezamenlijke dienst 29/9/2019

Zondag 29 september was een volle en feestelijke dienst. We maakten een start met de activiteiten in het nieuwe seizoen. Voor het eerst gaan we werken met een jaarthema: ‘Wie ben je dan?’ Dat kun je aan een ander vragen, dat kun je aan jezelf vragen, je kunt het ook aan God vragen. Het jaarthema krijgt gestalte in liederen van de cantorij o.l.v. Anneke en Rijk Jansen, in een lied op een tekst van Huub Oosterhuis, dat Ellen Capel voor ons zal zingen. En er was nog meer muziek: Ellen Jansen en Christine Noordhoek speelden samen met Rijk Jansen twee stukken voor cello en orgel.
Twee kerkenraadsleden hebben hun werkzaamheden voor de kerkenraad afgesloten.
Het zijn Maarten Steenbakker (ouderling en voorzitter wijkraad Dorpskerk) en Jan de Jong (penningmeester). Cor Hoogendijk gaat Jan de Jong opvolgen.
Last but not least: Rijk Jansen is 40 jaar cantororganist in de Protestantse Gemeente te Wassenaar. Ook daar stonden we natuurlijk bij stil. Rijk ontving een draaginsigne in goud met briljant en een oorkonde.
Na de dienst kon iedereen onder het genot van een kop koffie kennisnemen van de vele activiteiten komend najaar in onze Protestantse Gemeente.
Bekijk hier de foto's.

Geplaatst op woensdag 02 oktober 2019