Corona Reservering niet leuk, maar helaas wel noodzakelijk

In de afgelopen weken hebben meerdere kerken in onze buurgemeenten voorafgaande aan de dienst controle gehad van BOA’s. Iedere kerkbezoeker werd individueel gecontroleerd. Stond de naam niet op de lijst, ruim € 400,- boete. In deze tijd van een stijgend aantal besmettingen door het virus kunnen we onze schouders niet simpelweg ophalen en maar wat aanrommelen. We hebben een verantwoording voor- en naar elkaar. Het aantal bezoekers per kerkdienst is terugebracht naar 30 personen, mits de bekende Corona richtlijnen worden gehanteerd.

Hoe reserveert u?
U reserveert per voorkeur per email bij het kerkelijk Bureau(info@pkn-wassenaar.nl) of telefonisch op 0705114068 voor vrijdag 12:00 uur voor de dienst van zondag. Als u vergeet te reserveren voor vrijdagmiddag 12:00 uur, stuurt u dan een mail naar het bovenstaande e-mailadres. Vrijdag na 12.00 uur met het Kerkelijk Bureau bellen is zinloos, u krijgt het antwoordapparaat waarop pas maandagochtend gereageerd kan worden. De mail wordt echter wel uitgelezen. Gaarne ook afmelden via de e-mail als u onverhoopt besluit niet te gaan.

Als u zonder reservering naar de dienst gaat heeft u de kans naar huis gestuurd te worden, als de dienst vol is. Gereserveerde plaatsen hebben voorrang. Mocht er plaats zijn dan is dat mooi meegenomen, laat u zich dan in elk geval op de lijst zetten, dat voorkomt een mogelijke boete als we controle krijgen.

Niets houdt u overigens tegen om meerdere diensten tegelijk te reserveren, als u de wekelijkse procedure bewerkelijk vindt. Mogen wij op uw medewerking rekenen? Bedankt namens de medewerkers van het Kerkelijk Bureau.

Geplaatst op donderdag 24 september 2020