Kerkdiensten maximaal 30 mensen

Onlangs werd bekend dat de overheid van ons vraagt om weer zoveel mogelijk in te zetten op online kerkdiensten en maximaal 30 mensen in een dienst toe te laten. Uiteraard betreuren we dat allemaal zeer! De komende weken houden we ons aan het rooster van 2 kerken open per zondag, waar dus maximaal 30 gemeenteleden inclusief kinderen  (exclusief mensen van de organisatie) per kerk de dienst fysiek mogen bijwonen. Samenzang blijft nog steeds verboden en de hygiëneregels blijven van kracht. Daarnaast moeten er nu mondkapjes worden gedragen bij binnenkomst en vertrek. U moet die zelf meenemen!

Livestream en kerkomroep
Deze verscherpte maatregelen betekenen weer een enorme inperking van onze mogelijkheden om samen te vieren. Uiteraard kunt u beide diensten wel iedere zondagochtend thuis beluisteren via de kerkomroep. Daarnaast wordt er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat ook één van de diensten via een livestream gevolgd kan worden, zodat u naast geluid ook beeld heeft. De livestream kan zowel via de Kerkomroep als via ons Youtubekanaal Dutch Divine Services worden bekeken.

Aanmelding
Wilt u een dienst bijwonen, dan is aanmelding echt verplicht. U kunt zich tot vrijdagochtend inschrijven bij het kerkelijk bureau: info@pkn-wassenaar.nl  Latere verzoeken worden niet meer gehonoreerd. Om iedereen regelmatig de kans te geven een dienst bij te wonen, kan het zijn dat een eerdere reservering van u later toch wordt ingetrokken ten behoeve van iemand anders. Wij rekenen op uw begrip. Nu de plekken zo spaarzaam zijn dringen wij erop aan dat u ook echt komt wanneer u zich heeft ingeschreven!

Wij hopen dat we ondanks deze beperkingen ons toch verbonden met God en elkaar zullen weten en samen blijven vieren, thuis en in de kerk.

Geplaatst op vrijdag 23 oktober 2020