Ds. J.A.D. van der Boon

Deodaat van der Boon werd op 10 november 1952 in Bloemendaal geboren.
Na het Stedelijk Gymnasium te Haarlem studeerde hij theologie aan de Rijks Universiteit Leiden.
Tot 1986 was hij godsdienstleraar aan het Christelijk Atheneum Adriaen Pauw te Heemstede, waarna hij predikant werd in Hummelo. Na Markelo (1991-2001) werd Deodaat van der Boon predikant van de Dorpskerk in Wassenaar.

Als hij opnieuw zou mogen beginnen werd Deodaat van harte weer predikant: "Een uitdagend vak en een prachtig ambt". "Een hardnekkig en heilig vermoeden van God" blijft hem persoonlijk voortdurend bezig houden. "Dat elke mens voor God telt en voor Hem van onschatbare waarde is", is drijfveer voor de wijze waarop Deodaat van der Boon pastor wil zijn.

Gebruik voor het versturen van een e-mail aan Ds. J.A.D. van der Boon het contactformulier. De verzonden informatie is uitsluitend te lezen door de geadresseerde.

Zie ook

Ds Deodaat van der Boon

Bijbel van de Dorpskerk

Maarten Luther (detail Engelenraam)