Welkom in de Kievietkerk

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Wassenaar. Deze gemeente wordt bestuurd door een gezamenlijk bestuur die bestaat uit leden van de drie kerken. De kerken hebben een wijkraad. Onze gemeente is een van de drie wijkgemeenten van de Protestantse Gemeente Wassenaar. De beide andere zijn de gemeenten rond de Dorpskerk en de Messiaskerk. De Protestantse Gemeente Wassenaar maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Wij hopen dat u op deze website alle praktische informatie vindt die u nodig heeft over onze wijkgemeente. Een paar voorbeelden van wat u alhier aantreft: tijden van de kerkdiensten, informatie over nevendiensten en crèche tijdens de diensten, wie u voor bepaalde zaken nodig hebt, kringen, iets over de organisatie, kortom alle zaken met betrekking tot onze wijkgemeente die handig zijn om te weten of om te kunnen opzoeken.

Welkom in de Kievietkerk